Zefektívnenie procesu vývoja a implementácie nového podnikového systému VRPIS prostredníctvom návrhu systému motivácie - Spišáková, Tereza; Kubálková, Markéta, 1970-; Koubalíková, Jitka, 1989-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cieľom tejto práce je zefektívniť proces vývoja a implementácie novovzniknutého podnikového informačného systému VRPIS pomocou návrhu a vytvorenia motivačného systému na základe skúseností z pilotnej aplikácie systému do spoločnosti Confal, a.s. V teoretickej časti sa práca venuje problematike podnikových informačných systémov, ich implementácie do podniku a problémom, ktoré v procese implementácie vznikajú, ako aj problematike existujúcich motivačných systémov. Praktická časť nadväzuje na získané teoretické poznatky a sústreďuje sa na tvorbu nového motivačného systému a motivačných nástrojov pre jednotlivé subjekty participujúce na procese implementácie VRPIS. Východiskom motivačného systému 3L sú hodnoty motivácie namerané u jednotlivých subjektov počas troch etáp procesu a spoločná filozofia s VRPIS prispôsobenia sa podmienkam a potrebám zákazníkov. V nadväznosti na vytvorenie nového motivačného systému 3L pre proces implementácie VRPIS bude tento motivačný systém zovšeobecnený pre potreby ďalších aplikácií.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses