UX výskum digitálnych produktov - Dziaková, Barbora; Bruckner, Tomáš, 1974-; Hadamčík, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práca sa zaoberá UX výskumom z pohľadu odborníkov na UX. Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je zistiť pohľady odborníkov na UX výskum. Prvým čiastkovým cieľom práce je zistiť problémové oblasti a príčiny vzniku problémov v kontexte UX výskumu. Druhým cieľom je zistiť, ako odborníci vyhodnocujú dopad zmien vykonávaných v súvislosti s UX. Tretím cieľom je identifikovať prínosy vykonania UX výskumu. Metódou pre dosiahnutie týchto cieľov je vykonanie kvalitatívneho a kvantitatívneho výskumu formou rozhovorov a prieskumu so 164 odborníkmi na UX. Prínosom práce je zachytenie názorov a skúseností týchto odborníkov na problémy, hodnotenia vplyvu UX a prínosy UX výskumu.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses