Ekonomická diplomacie Brazílie - Dubská, Dominika; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se věnuje tématu ekonomické diplomacie Brazílie. Cílem bakalářské práce je charakterizovat ekonomickou diplomacii v podání Brazílie, popsat její cíle, nástroje, které využívá k jejich dosažení a aktéry, kteří se nejvíce podílejí na vykonávání ekonomické diplomacie. Práce si rovněž klade za cíl přiblížit praktické využití ekonomické diplomacie Brazílie v Číně a Evropské unii. Výběr těchto států (v případě EU integračního uskupení) je z důvodu jejich významu pro brazilský obchod.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses