Postavení trutnovské firmy ABB na evropském trhu - Remešová, Eliška; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce řeší postavení trutnovské pobočky ABB Regional Focused Factory (zkratka RFF) na evropském trhu s energetikou a automatizací. Cílem je analyzovat postavení RFF na trhu a dílčím cílem je zodpovězení otázky, jak zvýšit povědomí o RFF. V teoretické části jsem se zaměřila na charakteristiku firmy. V praktické části jsem se zaměřila na činnost RFF na trhu zejména z pohledu zakázek, zemí vývozu, projektů a konkurence. Podařilo se mi najít perspektivní trhy pro vývoz a spolupráci, které by vedly k zlepšení pozice RFF na trhu. Dále jsem se zaměřila na marketingovou strategii. Navrhla jsem nové marketingové trendy, které taktéž vedly ke splnění cíle mé práce. Přínosem je vymezení určitých kroků, které firma může využít do budoucna.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses