Návrh marketingové strategie a podpory společnosti Altus Software, s.r.o. - Kalinová, Michaela (2016)
Cílem mé bakalářské práce je v teoretické části popsat marketingový plán. V této části popisuji součásti marketingového plánu jako je marketingová strategie, SWOT analýza a komunikační strategie. Dále se zde věnuji popisu ERP systémů - historii jejich vývoje, popis a jejich využití. V praktické části své bakalářské práce se věnuji návrhu marketingové strategie pro společnost Altus Software s.r.o. a popisu jejich produktu - ERP systému Altus Vario, se kterým jsem několik let pracovala. Společnosti Altus Software s.r.o. navrhuji vhodnou marketingovou strategii, uvádím mnou zpracovaný průzkum znalosti ERP systémů a zhodnocení situační analýzy.