Konfigurovatelný informační systém - Kokeš, Petr; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Téma diplomové práce je zaměřeno na návrh informačního systému, který je navrhnut na základě provedené analýzy dostupných informačních systémů v České republice. Tato analýza je zaměřena na zjištění nepokrytých oblastí. Hodnocení informačních systémů je založeno na základě bodového multikriteriálního výběru, kterým lze určit nejméně obsazenou oblast. Cílem diplomové práce je ukázat dosud neobjevené široké možnosti informačních systémů evidujících různé typy informací. V první části se věnuji charakteristikám informačních systémů, jejich druhům a typům, jejich architektuře a také metodikám návrhu informačních systémů. V druhé části se věnuji analýze vlastností stávajících informačních systémů. Cílem je identifikovat oblasti, které nejsou dostatečně pokryty. V třetí části se zaměřuji na návrh informačního systému, který vyplývá z provedené analýzy a pokrývá nepokrytou oblast. V poslední části je uvedena podrobná dokumentace vytvořeného informačního systému.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses