Marketingová a komunikační strategie Městských divadel pražských - Nejmanová, Kristýna; Chylíková, Hana, 1953-; Novák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této diplomové práce je popsat marketingovou a komunikační strategii Městských divadel pražských a zhodnotit ji. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část a skládá se ze sedmi kapitol. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů marketing, divadelní marketing, marketingový mix, SWOT analýza a popisuje různé formy komerčních komunikací. Praktická část je věnována analýze a zhodnocení marketingového a komunikačního mixu Městských divadel pražských. Obsahuje vlastní SWOT analýzu a výsledky vlastního výzkumného šetření. Na základě analýzy marketingové a komunikační strategie, SWOT analýzy a výsledků průzkumu jsou navržena doporučení pro budoucnost.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses