Rekreační zařízení České pošty a perspektivy dalšího využití - Kadlecová, Anna; Jenčková, Jiřina; Vosátková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá vybranými rekreačními zařízeními České pošty a perspektivou jejich dalšího využití. Teoretická část je zaměřena na ubytovací zařízení - jejich význam, pojem a kategorizaci. Dále jsou v teoretické části uvedeny základní informace o zařízeních České pošty, jejich počet, struktura a evidence. Také jsou uvedeny příslušné podnikové normy. První polovina praktické části se zabývá ekonomickými ukazateli, jako je využití, náklady, výnosy a hospodářský výsledek. Druhá polovina je věnována rozboru vybraných zařízení, kalkulaci, zhodnocení rentability a návrhu koncepce.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses