Budování značky Hilti na českém trhu - Cidlinský, Filip (2016)
Bakalářská práce pojednává o budování značky společností Hilti na českém trhu. Práce je rozdělena celkem do tří částí. První část je věnována představení společnosti Hilti, její historie a charakteru její činnosti. Druhá část popisuje strategii budování značky společností Hilti. Třetí část analyzuje jednotlivé rozdíly mezi aktivita vedoucími k budování značky v České republice a globálním trendem. V závěru této práce vyhodnocuji zjištěné rozdíly a navrhuji řešení pro jejich zlepšení.