Podnikatelský plán developerského projektu - Gühl, Lukáš; Drozen, František; Šípek, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán již existujícího developerského projektu a pomocí něj popsat a analyzovat prostředí developerského projektu v souvislosti s nabídkou a poptávkou na současném trhu rezidenčních nemovitostí v Praze a okolí. V teoretické části bakalářské práce jsou nejprve definovány náležitosti a struktura podnikatelského plánu. Dále je vysvětlen pojem developerský projekt a jeho fáze. Na závěr teoretické části jsou uvedeny specifika trhu nemovitostí v ČR. V praktické části je na základě části teoretické sestaven podnikatelský plán projektu Češi v teple, který se zabývá výstavbou nízkoenergetických a pasivních rodinných domů. Následně je projekt analyzován, vyhodnocen a společnosti je doporučena další činnost v rámci projektu.
Vedoucí práce: František Drozen
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses