Zákon o státní službě se zaměřením na úřednickou zkoušku - Leipertová, Lucie; Neděla, Radek; Stárková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem bakalářské práce je zákon o státní službě a s ním související právní předpisy, především upravující úřednickou zkoušku. Úvodní část je věnována samotnému zákonu o státní službě, na kterou dále navazuje podrobnější rozpracování právní úpravy úřednické zkoušky. Teoretickou část potom doplňuje kapitola o jejím průběhu na jednom z úřadů státní správy, a to na Správě státních hmotných rezerv (SSHR). Hlavním cílem této práce je poskytnout čtenáři základní informace o zákonu o státní službě a především ucelený přehled o veškerých náležitostech úřednické zkoušky včetně pohledu na její průběh v praxi.
Vedoucí práce: Radek Neděla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses