Rozvod manželství a jeho okolnosti - Kšádová, Kristýna; Spirit, Michal, 1943-; Neděla, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato práce se zabývá rozvodem manželství a jeho okolnostmi. Rozdělila jsem ji na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. První, teoretická část, popisuje smysl manželství, rozvodu, z jakého důvodu rozvod nastává, jaký může mít průběh a jaké jsou jeho následky. Ve druhé, praktické části, se zaměřím na konkrétní případ rozvodu manželů, kde si ukážeme tyto otázky v praxi. Hlavním cílem této práce je porovnat praxi s teorií ohledně vlivu rozvodu na děti.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses