Nájemní smlouvy - Melišová, Tereza; Spirit, Michal, 1943-; Votava, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou nájemních smluv, zejména se orientuje na nájemní smlouvy k bytům. Úvodní část se zabývá historickým vývojem institutu nájemní smlouvy. Stěžejní část práce je věnována současné právní úpravě nájemní smlouvy, právům a povinnostem smluvních stran. Práce také objasňuje další zvláštní typy nájemních smluv k bytům a nejčastější problémy vznikající při nájmu bytu jak ze strany nájemce, tak ze strany pronajímatele. Praktická část práce se věnuje analýze nájemních smluv k bytům běžně používaných v praxi.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses