Postavenie ponuky v cestovnom ruchu Českej republiky - Sentkerestiová, Lenka (2016)
Práca sa zameriava na rozbor postavenia surfingu v cestovnom ruchu Českej republiky. Cieľom práce je analýza ponuky štyroch hlavných českých cestovných kancelárií úzko spojených so surfingom a zhodnotenie podmienok pre alternatívny surfing v Českej republike a vyhodnotenie atraktivity ponuky pre účastníkov cestovného ruchu.