Postavenie ponuky v cestovnom ruchu Českej republiky - Sentkerestiová, Lenka; Vaško, Martin; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Práca sa zameriava na rozbor postavenia surfingu v cestovnom ruchu Českej republiky. Cieľom práce je analýza ponuky štyroch hlavných českých cestovných kancelárií úzko spojených so surfingom a zhodnotenie podmienok pre alternatívny surfing v Českej republike a vyhodnotenie atraktivity ponuky pre účastníkov cestovného ruchu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses