Sociální zabezpečení v Ruské federaci - Švastová, Tereza; Chvátalová, Iva; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce pojednává o sociálním zabezpečení v České republice a v Ruské federaci s orientací na sociální pojištění a systém sociální pomoci. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy a je úvodem do problematiky sociálního zabezpečení. Druhá kapitola je zaměřena na sociální pojištění a systém sociální pomoci v České republice, třetí kapitola pak na sociální pojištění a sociální pomoc v Ruské federaci. Čtvrtá kapitola je komparací obou systémů, nalezení shodných a odlišných rysů. Závěrem je jejich zhodnocení a formulace návrhů na změny.
Vedoucí práce: Iva Chvátalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses