Včelí farma s prvky inovací - Holubová, Hana; Syrovátka, Oldřich; Janda, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu Včelí farmy U Králů v oblasti Pošumaví. Hlavní náplní včelí farmy je výroba včelích produktů. Diplomová práce rovněž řeší problematickou situaci s úbytkem včelařů a nedostatečné osvěty tohoto oboru v ČR prostřednictvím včelařského kroužku, apituristiky či naučné stezky zaměřené na včelaření. Včelí farma bude rovněž průkopníkem na českém trhu v oblasti dýchání včelami ovlivněného vzduchu. Přínos diplomové práce spatřuji především v podpoře včelařství v daném regionu, ve výchově mladé generace včelařů a ve výrobě kvalitních včelích produktů
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: včelařství; podnikatelské projekty; strategický marketing; finanční plánování; management [obor dipl. práce]; strategická analýza; diplomové práce; bee culture; business planning; strategic marketing; financial planning; master's theses