Analýza reklamy v pivních lázních Bernard - Vagnerová, Anežka; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Váchová, Lucie (2016)
V bakalářské práci bude zhodnocena aktuální situace využití jednotlivých druhů reklamy ve firmě Pivní lázně Bernard a jejich vliv na vnímání reklamy jednotlivými segmenty zákazníků. Cílem práce bude na základě zjištěných poznatků navrhnout vhodný typ reklamy pro konkrétní segment zákazníků, pomocí metody sběru dat, dotazování budou nejprve nashromážděna potřebná data, která budou následně zpracována do tabulky. Na základě vyhodnocení dotazníků budou pomocí metod určení relativní četnosti a kontingenční tabulky vyvozeny závěry. V práci budou na základě výzkumného šetření stanovena doporučení pro zlepšení.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: reklama a propagace; marketing; segmentace trhu; spotřebitelé; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; advertising; marketing; market segmentation; consumers; bachelor's theses