Možnosti srovnávání obrázků v mobiních aplikacích - Jírů, Michaela; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se zabývá metodami porovnávání obrazu. Cílem je vytvoření mobilní aplikace, která umožňuje porovnávání fotografií v reálném čase. První část práce je zaměřena na teoretická východiska práce, zejména na algoritmy určující podobnost obrazu. V praktické části je popsán návrh aplikace včetně analýzy případů užití, návrhu obrazovek a funkčních požadavků. Následují vysvětlivky zdrojového kódu a popis použitých knihoven. Poslední část práce je zaměřena na testování implementovaných algoritmů, z hlediska rychlosti a přesnosti a jejich vyhodnocení.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses