Zhodnocení finančního zdraví podniku ELEKTROSTAV STRAKONICE, s.r.o. - Kordíková, Barbora; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Jiříček, Petr (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou finančního zdraví podniku ELEKTROSTAV STRAKONICE, s. r. o. Ke splnění cíle této práce budou použity vybrané ukazatele finanční analýzy, které budou vypočteny a povedou k zhodnocení hospodaření a finančního zdraví. Výstupy z finanční analýzy jsou zhodnoceny a porovnány s hodnotami v odvětví, ve kterém podnik působí. Popřípadě jsou navržena vhodná doporučení. Porovnání je provedeno z důvodu získání reálné představy, jaké postavení na trhu podnik zaujímá.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podniky; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bankrotní modely; bonitní modely; bakalářské práce; business enterprises; financial analysis; bachelor's theses