Řízení a tvorba procesů v rámci projektu svozu dokumentace z poboček a jejich následná optimalizace - Čermáková, Alena (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá procesním a projektovým řízením, definicí a optimalizací procesů ve prospěch zákazníka a nutností správné a dostatečné interní i externí komunikace. Práce obsahuje v jednotlivých kapitolách teoretickou část, která je plynule doplněná o praktické příklady z popisovaného projektu. Takto zvoleným konceptem se snažím poukazovat na to, jak se teorie užívá v praxi a jaké důsledky mohou nastat, pokud se k některým úkonům přistupuje pouze formálně. Cílem práce je upozornit na chyby ve sledovaném projektu a navrhnout vhodné optimalizace vycházející ze zjištění projektu. Následně nedostatky zobecnit a navrhnout manažerská doporučení, která eliminují problematické oblasti a rizika v průběhu projektu a při tvorbě nových procesů.