Řízení a tvorba procesů v rámci projektu svozu dokumentace z poboček a jejich následná optimalizace - Čermáková, Alena; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá procesním a projektovým řízením, definicí a optimalizací procesů ve prospěch zákazníka a nutností správné a dostatečné interní i externí komunikace. Práce obsahuje v jednotlivých kapitolách teoretickou část, která je plynule doplněná o praktické příklady z popisovaného projektu. Takto zvoleným konceptem se snažím poukazovat na to, jak se teorie užívá v praxi a jaké důsledky mohou nastat, pokud se k některým úkonům přistupuje pouze formálně. Cílem práce je upozornit na chyby ve sledovaném projektu a navrhnout vhodné optimalizace vycházející ze zjištění projektu. Následně nedostatky zobecnit a navrhnout manažerská doporučení, která eliminují problematické oblasti a rizika v průběhu projektu a při tvorbě nových procesů.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses