Tvorba uživatelské dokumentace pro Integrovaný testovací nástroj - Tománková, Monika; Buchalcevová, Alena, 1958-; Ženíšek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
V současné době dospěl vývoj Integrovaného testovacího nástroje, vyvíjeného v rámci Kompetenčního centra Software Quality Assurance na VŠE, do fáze, kdy jsou funkční základní aplikace. Protože tento nástroj poskytuje široké možnosti nastavení, vyvstala tu otázka, jak se naučí uživatelé s tímto nástrojem pracovat. Kvůli tomuto faktu začala vznikat uživatelská dokumentace Integrovaného testovacího nástroje, jejíž částečné vytvoření je také součástí této práce. Hlavním cílem této bakalářské práce je stanovit metodiku pro tvorbu a správu uživatelské dokumentace Integrovaného testovacího nástroje. Díky této metodice bude možné zachovat styl formy a obsahu i v případě změny administrátorů dokumentace. Dále jsou v této práci uvedeny doporučení při tvorbě uživatelských dokumentací čerpané z odborné literatury a stručně popsán samotný Integrovaný testovací nástroj.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses