Zavádění vybraného měřítka výkonnosti ve vybrané společnosti - Kříž, Jakub (2016)
Cílem této bakalářské práce je provedení literární rešerše zaměřené na problematiku metody Balanced Scorecard a následná aplikace získaných teoretických znalostí na vy-braný podnik. V úvodu mé práce je krátce popsán vznik a podstata této metody. Dále jsou v práci důkladně popsány jednotlivé perspektivy Balanced Scorecard a také je zde zmíněna problematika strategických map a klíčových indikátorů výkonnosti v souvislosti s metodou Balanced Scorecard. Závěrem práce je strategická mapa společ-nosti Toptherm, s.r.o., která sloužila jako základ pro návrh Balanced Scorecard v této společnosti.