Zavádění vybraného měřítka výkonnosti ve vybrané společnosti - Kříž, Jakub; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977- (2016)
Cílem této bakalářské práce je provedení literární rešerše zaměřené na problematiku metody Balanced Scorecard a následná aplikace získaných teoretických znalostí na vy-braný podnik. V úvodu mé práce je krátce popsán vznik a podstata této metody. Dále jsou v práci důkladně popsány jednotlivé perspektivy Balanced Scorecard a také je zde zmíněna problematika strategických map a klíčových indikátorů výkonnosti v souvislosti s metodou Balanced Scorecard. Závěrem práce je strategická mapa společ-nosti Toptherm, s.r.o., která sloužila jako základ pro návrh Balanced Scorecard v této společnosti.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: měření výkonnosti; Balanced Scorecard; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; performance measurement; Balanced Scorecard; bachelor's theses