Aplikace Best Practices agilních metodik do PRINCE 2 - Šíma, Petr (2016)
Předmětem této práce je definice Best Practices agilních metodologií, jejich aplikace na nejčastěji se vyskytující problémy projektového managementu a jejich integrace do PRINCE2. Práce se bude zaměřovat především na jednotlivé aplikaci agilní praktiky, nikoli na celé metodologie. Tato diplomová práce bude rozdělena na dvě hlavní části. V první části budou představeny základy metodologie PRINCE2, vybrané praktiky agilních metodologií a samotný pojem Best Practices. V druhé části práce budou definovány nejčastěji se vyskytující problémy projektového managementu. Poté budou jednotlivé Best Practices aplikovány na definova-né problémy a na různé aspekty PRINCE2. Nakonec budou vyhodnoceny nejpoužitelnější Best Practices na základě výsledků výzku-mu.