Kariérní sebeprezentace studentů Fakulty managementu VŠE na profesní sociální síti LinkedIn - Kačírková, Tereza; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Oberhel, Martin (2016)
Tato práce řeší problematiku kariérní sebeprezentace. Zaměřuje se zejména na profesní sociální síť LinkedIn, konkrétně její frekvenci výskytu mezi studenty Fakulty ma-nagementu VŠE. Metodikou pro sběr dat je zvoleno online dotazníkové šetření. Závěry plynoucí z výzkumu dávají na vědomí, kolik studentů FM VŠE se věnuje sebepropagaci a do jaké míry je k tomuto účelu využíváno sítě LinkedIn. Součástí práce jsou shrnutí a doporučení, která se pojí s osobním brandingem.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: osobní prezentace; management [obor bakal. práce]; LinkedIn; bakalářské práce; self-presentation; bachelor's theses