Marketingová strategie nového produktu společnosti Malované Mapy, s.r.o. - Imramovská, Blanka; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šimůnek, Michal, 1976- (2016)
Cílem této diplomové práce je výběr a nastavení vhodné koncepce nově vznikajícího produktu. Výběr vhodné koncepce vychází ze stanovené koncepce a jejího testování. Testování je provedeno na základě výzkumu s cílovými zákazníky, kterými jsou zástupci veřejné a podnikatelské sféry. Výstupem je stanovení konečné koncepce produktu a návrh marketingové strategie pro manažery společnosti Malované Mapy, s.r.o., což umožňuje manažerům pracovat na dalších krocích procesu vývoje nových produktů. Teoretická část vysvětluje na základě informací čerpajících z odborné literatury základní marketingové pojmy související s tématem práce, které jsou dále využity v praktické části pro zpracování informací pro manažery společnosti.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: management inovací; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; innovation management; strategic marketing; master's theses