Strategické rozhodování o umístění výrobních prostor - Macků, Jozef; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Váchová, Lucie (2016)
Bakalářská práce se v teoretické části zaměřuje na základy manažerského rozhodování. Vysvětluje základní pojmy a principy rozhodovací analýzy, jako i strukturu a subjekty rozhodování. Podává tedy jakýsi postup při použití exaktních metod na rozhodovací problém. Zaměřuje se na simulační metodu Monte Carlo a metodu AHP jakožto metodu vícekriteriálního rozhodování. V praktické části dále řeší rozhodovací problém společnosti BECKS SLOVAKIA s.r.o. za použití metod a postupů popsaných v teoretické části. Cílem práce je najít ideální variantu pro umístnění výrobních prostor společnosti a toto rozhodnutí zdůvodnit na základě teorie manažerského rozhodování.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Vladislav Bína
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: rozhodování; metoda Monte Carlo; management [obor bakal. práce]; AHP; bakalářské práce; decision making; Monte Carlo method; bachelor's theses