Model business procesov interného auditu v banke - Gardlík, Peter (2016)
Diplomová práca sa zaoberá modelom business procesov interného auditu v banke. Je rozdele-ná do troch logicky prepojených častí, ktoré zároveň napĺňajú aj jej ciele. Prvá časť je teoretic-ká, čo znamená, že je zameraná na vymedzenie teoretických predpokladov týkajúcich sa prob-lematiky. Ďalej nasleduje praktická časť, v ktorej je ako prvý naplnený cieľ navrhnutého mo-delu business procesov interného auditu v banke pomocou metodiky MMABP (Metodika pre modelovanie a analýzu business procesov). Práca končí stanovením vhodných kľúčových in-dikátorov výkonnosti (KPI), a tým aj naplnením posledného cieľa.