Aplikace integrovaného modelu managementu a návrh Balanced Scorecard v organizaci - Matulková, Lenka; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pirožek, Petr, 1971- (2016)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu managementu vybrané organizace z pohledu komponentů a faktorů, které následně slouží ke stanovení návrhu systému strategického řízení Balanced Scorecard. První část je zaměřena na deskripci teoretických východisek vztahujících se k problematice efektu správy a managementu organizací. Komplexní zhodnocení úrovně managementu organizace je provedeno v druhé části. Výkonnost organizace je posuzována pomocí aplikace metody Balanced Scorecard, jsou stanoveny jednotlivé perspektivy organizace, stanovena strategie, cíle a jejich měřítka. Vzájemná provázanost cílů je prezentována ve strategické mapě. Závěr je tvořen vyhodnocením dosažených zjištění a formulováním konkrétních doporučení pro vybranou organizaci.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: strategický management; Balanced Scorecard; management změny; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; Balanced Scorecard; management of change; master's theses