Řízení zásob v Sephora - Natokina, Marina; Vinš, Marek; Murawski, Piotr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem dané diplomové práce je prostřednictvím třech výkonových ukazatelů: Stock Depreciation, Supplier Fill Rate a On Shlves Availability provést analýzu stavu zásob ve společnosti Sephora Česká Republika, navrhnout, implementovat a zhodnotit vybrané metody zlepšení řízení zásob. Tematicky je práce rozdělena do dvou částí. První část zahrnuje teoretická východiska, základní pojmy, tykající se zásob a jejich řízení. Druhá kapitola je praktickou častí, která se zaměřuje na analýzu současného stavu řízení zásob, doporučení ke zlepšení, jejích uplatnění a zhodnocení výsledků.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses