Inteligentná domácnosť v praxi - Hromada, Matúš; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vít, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práca sa venuje oblasti inteligentných domácností jednak z pohľadu na dostupných riešení v prostredí Českej republiky a jednak návrhu vlastného riešenia takejto domácnosti na mieru. Navrhnuté riešenie je následne aplikované na konkrétnej domácnosti a skúsenosti z realizácie sú podrobne zachytené. Cieľom práce je vysvetliť pojem inteligentná domácnosť, prezentovať dostupné riešenia a navrhnúť vlastné riešenie na mieru. Následne prostredníctvom skúseností z realizácie navrhovaného riešenia zobraziť zložitosti, ktoré sú s takýmto riešením spojené. Práca je rozdelená na tri hlavné časti: teoretické východiská a dostupné riešenia inteligentných domácností, návrh vlastného riešenia na mieru na základe definovaných požiadaviek a zachytenie skúseností z realizácie navrhovaného riešenia.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses