Systémové integrační testování s použitím SoapUI - Petržilka, Jakub; Buchalcevová, Alena, 1958-; Veselka, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tématem diplomové práce je testování softwaru ve fázi Systémové integrační testování a au-tomatizace tohoto procesu. Hlavním cílem práce je provedení případové studie, ve které je otestován volně dostupný systém SugarCRM testovacím nástrojem SoapUI. Testování v pří-padové studii je provedeno dle metodiky, která se zaměřuje na testování webových služeb nástrojem SoapUI. Práce se v teoretické části věnuje vysvětlení procesu testování, jeho automatizaci a také použí-vaným pojmům. Dále je popsána oblast integrace informačních systémů. Praktická část se vě-nuje již samotnému provedení případové studie, v rámci které je představen nástroj SoapUI a testovaný systém SugarCRM. V případové studii jsou provedeny veškeré činnosti, které tester vykonává.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses