Zavedení procesního portálu na VŠE - Janoutová, Tereza (2016)
Diplomová Práce je zaměřená na možnosti zavedení procesního portálu v rámci VŠE. Cílem práce je popsat již fungující portál z ČVUT a navrhnout řešení zavedení procesního portálu na VŠE, včetně kategorií procesů a vytvoření procesních diagramů pro nejdůležitější procesy. Součástí práce je také vytvoření a vyhodnocení dotazníku, který představí procesní portál studentům a pomůže se zhodnocením, zda by případný procesní portál byl pro studenty srozumitelný a zda by jej využívali. Data a informace, ze kterých jsem v této práci vycházela, jsem získávala z webových stránek VŠE a jejích jednotlivých fakult, z Integrovaného studijního informačního systému VŠE a z dotazníkového šetření. V úvodu práce jsou upřesněny cíle práce. V následující části textu je popsána rešerše prací. Ve třetí části jsou vymezeny základní pojmy a je představeno řešení procesního portálu na Českém vysokém učením technickém. Čtvrtá část práce popisuje výhody zavedení procesního portálu pro VŠE, je zde také popsáno dotazníkové šetření a jsou uvedeny možnosti zavedení procesního portálu na VŠE. Pátá část práce se zaměřuje na návrh řešení procesního portálu VŠE. V závěrečném shrnutí jsou popsány zjištěné poznatky a navržená doporučení.