Optimalizace procesů v obchodní společnosti - Kašpar, Václav; Chlapek, Dušan; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práce se zaměřuje na aplikaci vybrané metodiky BPM v reálné obchodní společnosti s cílem optimalizovat její procesy, identifikovat oblasti zlepšení a navrhnout opatření vedoucí ke zvýšení její efektivnosti. V úvodní části práce je proveden výběr metodiky BPM na základě porovnání různých metodik a přístupů k BPM. Následuje popis obchodní společnosti, ve které bude metodika implementována, a analýza jejích procesů. Poté je provedena identifikace potenciálu zlepšení, stanovení limitů potenciálu zlepšení a jsou navrženy projekty, jejichž realizace by měla vést ke zvýšení efektivnosti procesů ve společnosti. Tato práce přináší přehled vybraných metodik a přístupů k BPM, poskytuje výstupy procesní analýzy v reálné obchodní společnosti, doporučuje sadu projektů k realizaci a konečně demonstruje postup implementace metodiky BPM v prostředí malé obchodní společnosti, který je možno replikovat v jiné obdobné firmě.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses