M-learning formou audiovizuálního zpracování - Machová, Michaela Mia; Šedivá, Zuzana, 1961-; Kupec, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tématem této bakalářské práce je seznámení čtenáře s problematikou m-learningu a jeho audiovizuální reprezentací pomocí videotutoriálů. Hlavním cílem a zároveň výstupem práce je analýza několika desktopových aplikací, sloužících pro snímání obrazovky počítače, respektive nástrojů využívaných pro tvorbu videotutoriálů, které navíc svými integrovanými funkcemi podporují výsledné přehrávání na mobilním zařízení. Tyto aplikace jsou hodnoceny a vzájemně porovnávány na základě předem stanovených kritérií. V závěru je demonstrována praktická ukázka vytvoření krátké výukové lekce v aplikaci, která dle předchozí analýzy dosáhla nejvyššího hodnocení.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses