Webová aplikace na podporu bezpečnostní inspekce na síti TEN – T v ČR - Pham, Son Tung (2016)
Bakalářská práce se věnuje webové aplikaci CEBASS. Účelem aplikace je zobrazovat výsledky bezpečnostní inspekce na komunikační síti TEN-T a sledovat vývoj úprav identifikovaných rizik na komunikacích. Hlavním cílem bakalářské práce je ukázat, jak funkcionalita aplikace napomáhá správcům komunikací v procesu odstraňování rizik na komunikacích. V teoretické části bakalářské práce je popsán pojem bezpečnostní inspekce a jsou představeny současné webové portály využívané ředitelstvím silnic a dálnic ČR pro práci s rizikovými situacemi na komunikacích. Praktická část práce je zaměřena na vznik, vývoj a funkce aplikace. Závěr práce se věnuje budoucímu rozšíření aplikace a návrhům na její vylepšení.