Metodika vývoje webové aplikace v malém týmu - Cikánek, Svatopluk; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Předmětem této diplomové práce je návrh vhodné metodiky vývoje softwaru pro specifické požadavky kladené vývojovým týmem a následné použití vybrané metodiky v praxi. Navr-žená metodika by měla být použitelná zejména pro začínající startupy a školní projekty. V rámci práce je popisováno několik metodik, ze kterých autor vybere nejvhodnější pro daný projekt a upraví některé její části. Zvolená metodika je testována na projektu webové aplikace pro elektronickou evidenci tržeb. Po ukončení projektu je zhodnocena její použi-telnost do budoucna a zároveň jsou i navrženy doporučené úpravy. Výsledkem závěrečné práce je metodika použitelná v praxi a dále i aplikace, která plně vyhovuje požadavkům kladeným zákonem o elektronické evidenci tržeb.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses