Metodika tvorby e-shopu v prostředí dovozce malosériových vozů - Čermáková, Barbora; Gála, Libor, 1965-; Žižka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou metodické podpory tvorby e-shopu pro dovozce malosériových vozů. Cílem práce je návrh metodického vzoru tvorby elektronického obchodu pro podnikatelské subjekty s definovanými znaky a její ověření v prostředí dovozce malosériových vozů. Prvním krokem kdosažení cíle jsou charakterizovány podstatné znaky podnikatelského subjektu a je analyzován aktuální stav poznání v oblasti e-commerce. Dále je zvolen přístup k formulaci metodického vzoru. Posledním krokem je formální popis metodického vzoru, který je následně ověřen vprostředí dovozce malosériových vozů. Výsledný metodický vzor může být použit obdobnými podnikatelskými subjekty, kteří si chtějí vytvořit elektronický obchod vlastními silami.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses