Online komunikace vybraných vysokých škol. - Judová, Kateřina (2016)
Tato diplomová práce zkoumá tři nejvýraznější reklamní kampaně veřejných vysokých škol na území České republiky vydaných během akademického roku 2015/2016. Předmětem práce je seznámení s novými formami komunikace využívanými v digitálním marketingu a zhodnocení kampaní na základě principů propagace veřejných a vzdělávacích institucí v ČR. K vypracování byla provedena situační analýza a monitoring aktuálních trendů v internetovém prostředí v rámci propagace. Práce závěrem obsahuje několik doporučení pro tvorbu nové online komunikace jakékoliv školy.