Online komunikace vybraných vysokých škol. - Judová, Kateřina; Horný, Stanislav, 1955-; Kocourek, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce zkoumá tři nejvýraznější reklamní kampaně veřejných vysokých škol na území České republiky vydaných během akademického roku 2015/2016. Předmětem práce je seznámení s novými formami komunikace využívanými v digitálním marketingu a zhodnocení kampaní na základě principů propagace veřejných a vzdělávacích institucí v ČR. K vypracování byla provedena situační analýza a monitoring aktuálních trendů v internetovém prostředí v rámci propagace. Práce závěrem obsahuje několik doporučení pro tvorbu nové online komunikace jakékoliv školy.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses