Customizace ERP systému v modelu MBI - Půta, Tomáš; Pour, Jan; Kahoun, Jakub Kahou; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce pojednává o problematice úprav na míru podniku: customizaci. Základním cílem této práce je identifikovat hlavní etapy tohoto procesu a zasadit jej do referenčního modelu MBI. V první části práce je vymezen teoretický rámec procesu customizace spolu s jeho případnými dopady na podnik. Druhá část práce je zaměřena na již zmíněné rozšíření modelu MBI. Toto rozšíření je realizováno prostřednictvím čtyř úloh, které jasně definují proces customizace. Jednotlivé úlohy jsou provázány se scénářem, který vymezuje danou problematiku. Dále je práce doplněna o tři nové faktory a dokument modelu MBI.
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses