Business intelligence v laboratorní firmě - Musil, Jiří; Novotný, Ota, 1971-; Brůha, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této práce je implementace pilotního řešení Business intelligence v laboratorní firmě. Tato firma se zabývá vyšetřováním vzorků krve a moči. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. První část je teoretická. Pojednává o využití a komponentech Business intelligence. Dále popisuje metodu Balanced scorecard a její využití v prostředí laboratoních firem. Druhá část obsahuje praktické řešení. Nejdříve je popsána společnost ve které je řešení implementováno. Dále jsou určeny cíle a metriky na základě aplikace metody Balanced scorecard. Na základě cílů je navrhnuta strategická mapa. Poslední část popisuje implementaci pilotního řešení a popis reportů.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses