Moderní web - Snížek, Martin; Sklenák, Vilém, 1963-; Gála, Libor, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce ukazuje, jaké vlastnosti by měl splňovat moderní web, a pomocí kterých technologií toho může být docíleno. Tato práce má především ukázat, jaké jsou v dnešní době nepsané požadavky na nově vznikající weby, aby držely krok s nejnovějšími trendy. Zároveň ukazuje, ze kterých technologických komponent může být poskládán. V teoretické části je nastíněno, jakému historickému vývoji se dostalo webu, na což je navázáno tím, jaká je aktuální etapa vývoje a jakými novými možnostmi je dnešní web vybaven. V další části práce je popsáno, jaké jsou dnes požadavky na moderní web a jakými technologiemi mohou být tyto požadavky naplněny. V praktické části se věnuji zhotovení nového, moderního webu (od návrhu až po realizaci včetně testování a optimalizaci), který je založen na nejmodernějších technologiích a trendech v této oblasti.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses