Budování společnosti pro IT správu - Vegner, Martin; Hradil, Jiří; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práce popisuje jeden z dílčích cílů budování společnosti zabývající se informatickou podporou pro firmy menší velikosti a školy. Zaměřením práce je tvorba webu, grafiky a následná optimalizace, jak pro uživatele, tak i pro vyhledávače. Polem působnosti této firmy je Praha a blízké okolí, kde již existuje mnoho firem s totožným zaměřením. Proto je nutné nalézt příležitosti na trhu, a vytvořit image společnosti. Hlavním cílem práce je vytvořit web společnosti se zaměřením na optimalizaci pro Internetové vyhledávače SEO a optimalizaci pro uživatele.
Vedoucí práce: Jiří Hradil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses