Převod desktopové aplikace v jazyce Java na tabletovou aplikaci na platformě Android - Sečkár, Alois; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Oraný, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práce se věnuje problematice převodu existující desktopové aplikace na platformy Java do tabletového provedení platformy Android. Těžištěm práce je praktický příklad (aplikace pro výuku objektového programování v Javě), na kterém postupně probíhá identifikace, popis a návod k řešení klíčových odlišností, které je třeba v průběhu migrace hotové Java aplikace na Android platformu řešit.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses