Průzkum povědomí malých a středních podniků o open source ERP - Šťastný, Kryštof; Basl, Josef, 1961-; Novák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce zprostředkovává informace vedoucí k rozšíření povědomí o roli otevřeného software na trhu podnikových informačních systémů typu ERP poskytovaných formou služby. Prezentuje jejich specifika a odlišnosti od uzavřeného software. Praktická část zjišťuje využití podnikových informačních systémů zakoupených, poskytovaných webovými službami, otevřeným software a názor respondentů na protichůdné faktory považované za benefity nebo rizika takového software.
Vedoucí práce: Josef Basl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses