Podnikatelský plán - Horáková, Tereza (2016)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu, který by měl sloužit jako podklad pro otevření bistra. Práce je členěna na část obsahující teorii a část zaměřující se na zpracování samotného podnikatelského plánu, při jehož sestavování je vycházeno z teorie a znalostí a zkušeností majitelky podniku. Teoretická část vysvětluje pojmy související s podnikáním a popisuje sestavení podnikatelského plánu včetně jeho jednotlivých kroků.