Podnikatelský plán - Horáková, Tereza; Fiala, Roman, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozáková, Petra (2016)
Diplomová práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu, který by měl sloužit jako podklad pro otevření bistra. Práce je členěna na část obsahující teorii a část zaměřující se na zpracování samotného podnikatelského plánu, při jehož sestavování je vycházeno z teorie a znalostí a zkušeností majitelky podniku. Teoretická část vysvětluje pojmy související s podnikáním a popisuje sestavení podnikatelského plánu včetně jeho jednotlivých kroků.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Roman Fiala
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikání; strategický management; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business; strategic planning; business planning; master's theses